Een platform voor betrokken vaders

Uncategorized

Bewust vaderschap krijgt steeds meer een plekje in de hedendaagse cultuur. Het zorgen voor de kinderen is allang niet meer alleen de taak van de moeder. Blogs en platforms zoals dadventures.nl dragen bij aan die verandering. 

Een blog over vaderschap

Dadventures.nl is een blog dat zich volledig richt op het vaderschap. Bart deelt hier zijn avonturen (en gebrek daaraan) als vader van drie kinderen. Hij schrijft luchtige blogs over zijn ervaringen als vader en geeft ook nuttige tips.

In zijn diverse blogs vertelt Bart bijvoorbeeld over hoe hij zich heeft voorbereid op de bevalling, hoe hij de eerste week als vader heeft beleefd en wat je vooral wel en niet moet doen als je vrouw zwanger is.

Maar het blog behandelt niet alleen onderwerpen die direct verband houden met het vaderschap. Zo komen er ook tips voor Moederdag, suggesties voor uitjes met de kinderen en aanbevelingen voor de beste autostoeltjes voor kleine kinderen aan bod.

Bewust vaderschap stimuleren

Bart is dadventures gestart omdat hij het leuk vindt om een kijkje te geven in zijn leven met drie kinderen. “Het viel me op dat er veel websites zijn met informatie voor moeders, maar voor vaders blijft het aanbod beperkt,” zegt Bart. “Daarom ben ik met dit blog begonnen om mijn visie op het ouderschap vanuit een vaders perspectief te delen. Ik hoop hiermee meer vaders bewust te maken van hun vaderschap en hen te inspireren.”

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Latest Comments
No comments to show.